Old school Easter eggs.

Agriculture_should_not_be_a_State_subject





החקלאות הן לא צריכה לשכור נושא מדינת ישראל





886



סיכום:

CII ארגן עתה סמינר אודות רפורמות בחוק APMC (ועדת נושא התוצרת החקלאית) והשפעתו על מקומות הדרום. הוא יוזמה בידי ועדת המשנה לעסקים אגרי, אזור CII- דרום.





מילות מפתח:

העסק על ידי סוכנויות משלוחים, שירות אזעקות הקור פאן הודו, חלוצים בטווח הלוגיסטיקה של מצלמות הרגשת הקרירות, אוטו קפואה ומצוננת





הפקת המאמר:


CII ארגן היום סמינר בנוגע ל רפורמות בחוק APMC (ועדת שווקי התוצרת החקלאית) והשפעתו המתארת את מדינות הדרום. זאת יוזמה על ידי ועדת המשנה למשרדים אגרי, מקום CII- דרום.



נסביר סופר סת"ם לילדים הינו, מר שנקרלל גורו, יו"ר החנות הבינלאומית לתיווך חקלאי, דיווח כיוון המגזר החקלאי זקוק לרפורמות של ממשלות הארץ בהתאמה מתוך מטרה לסייע בהנעת הכלכלה לקצב צמיחה גדול המצופה באמצעות קובעי המדיניות, סדר זמנים מושלם לרפורמות במגזר מכריע זה לפני יצוץ. מכאן, הנעזר בחקלאות לבחור נושא ניכר ולא נושא ממלכתי, ועל ידי זה להרחיק אודותיו מהפוליטיקה, אמר מר גורו. מותקן לעודד חקלאות בחוזים מכיוון שהיא תעזור להכניס מיכשור והיכולת ושיטות מתוחכמות לשטח החקלאות - אמר מר גורו.



בכלל APMC בכל מדינת הודו מחייב את המוצרים החקלאיים לשווק אלא בשווקים מוסדרים ממשלתיים. שווקים כדוגמת אלו מטילים מיסים ניכרים המתארת את כל הקונים, עוד לעמלות ולעמלות שגובים המתווכים, איזה ברוב המקרים מעניקים קצת חברת בתחומים למשל גילוי סכומי כסף, מיקום או לחילופין מחקר. השפעה מרכזית על ידי תקנה הינו הוא חוסר יכולתם על ידי מעבדים סופר סת"ם בית שאן להתקין אחר המפעלים כלשהו באופן ישיר בעלות חקלאים אם מוציאים לשוק מיוחדים, הפרמטר שמבטל אנשי מקצוע במהלך. חקלאים וגם אינן רשאים לגשת אל אם כללי שיש להן קליינטים. זה הזמן אינם משאיר תמריצים לחקלאים להעלות בדרגה, ומעכב מאמצים ייחודיות וזרות בגדר תהליכי המאכלים.



כמו כן, נאם רק בפני הקהל מר סיווקומאר, יו"ר ועדת המשנה לעסקים אגרי, אזור CII- דרום ומנכ"ל אגרי, ITC בע"מ אמר שהרי עיסקי אגרי בהודו נמצא בנקודת חוץ. אחרי ששטנו בכלכלת המחסור לכלכלה בנות עודף בדגנים, חיוני שהממשלות באמצע והמדינה יכירו בצורך בצמיחה כוללת מתוך מטרה לפתח את אותה החקלאות בהודו. מר סיבקומאר הדגיש את ההקשר לדיון מעתה כיוון על אף העסקת כדלקמן -57% מאוכלוסיית מדינת ישראל, החקלאות תורמת 27% לתוצר בידי הודו. העיוות דבר זה נעשה את החקלאות הן לא למחולל עבודה כדאי, ומסיבה זו, בהתאם לתפיסה העולמית, הודו חייבת לחצוב הזדמנויות בתחום הייצוא החקלאי. גידול חוזים ושיווק ישיר לרשתות השיווק ויחידות העיבוד הינם הזדקקות השעה שאמר. נדרשות דיני לעמידה בצרכים האלו, צריך צריכות למנגנוני פרסום חלופיים. לכן, רפורמות בחוק APMC חשובות בנושאים ייחודיים, הוסיף.



פרזנטור S Raghunath מהמכון ההודי לניהול-בנגלור הדגיש את הנעזר ברשת הפצה בעלת יותר משמעות ויעילה לייצור חקלאי ומתן שקיפות אצל דרישות היצע. משום כאשר המטרה העיקרית בקרב כל ה- APMC הינה למנוע הצטברות שימוש חקלאים בידי סוכנים ייחודיים, נדרשו רפורמות בחוק, עם תיקון פנים ארציות בקרב החקלאות ושרשרת האספקה ​​החקלאית, סבר פרופ 'ראגונת. הודו מהווה יצרנית הירקות הגדולה ברחבי העולם, שיש להן נתח בסיסי אצל 15% מהתוצרת הגלובלית. 8% מהפירות העולמיים מיוצרים בהודו, ומדורגים ש בתחום ה-3 בשוק הרחב העולמי. יחד עם זאת, יש הפסד מצטבר רב בידי 40% בהודו, באיזה אופן הודיע ​​פרופ 'ראגונת. לדבריו, בסיס לקויה והיעדר שרשרת אספקה ​​מאורגנת שיש הסיבה הגורם היחיד לפער כזו. לפיכך, רפורמות במגזר הגיע זקוקות להדביק את קצב ההתפתחות במשק והפיזור וההשתתפות אצל השחקנים המאורגנים במגזר יסירו אחר הליקויים, סבר פרופ 'ראגונת.



המרכז מבקש מהמדינות לסדר אחר חוק APMC



במהלך לסייע לחקלאים לספק באופן ישיר אחר תוצרתם לתעשייה, לחוות גידול חוזים ולהקים שווקים תחרותיים במגזר האישי והשיתופי, המרכז ביקש מממשלת ישראל לסדר את אותן מרבית קידום תוצרת חקלאית.



בהתאם בית הדין המודרני, תעשיית העיבוד לא יכולה לעשות את ההדפסה ישירות מחקלאים. החקלאי גם מוגבל מלהתקשר בחוזה ישיר עם מידי יצרן מכיוון שנדרש לתעל את אותה התוצרת בידי שווקים מוסדרים. מגבלות מסוג זה מונחות כמניעה לחקלאים, למסחר ולתעשיות.



הממשלה אישרה בשנים האחרונות תוכנית מגזרית מרכזית שכותרתה מיכשור והיכולת / חיזוק תשתיות שיווק חקלאיות, שטח ותקינה.



בהתאם ל התוכנית, תינתן סבסוד משימות צמוד אשראי על ומחיר ההון בקרב תשתית משמעותית או אולי רשימת מוצרים ספציפית לשיווק סחורות חקלאיות ולחיזוק ומודרניזציה אצל השווקים החקלאיים מתפרסמים, בסיטונאות, כפריות או אולי במקומות שבטיים.




התוכנית קשורה לרפורמות בחוק ארצנו העוסקות בנושא חקלאיים (APMC Act). עזרה במהלך התוכנית המיוחדת יינתן במדינות המתקנות אחר רוב ה- APMC.



המרכז ביקש מממשלות ישראל ליידע אם בוצעו תיקונים חיוניים לחוק ה- APMC, על מנת להודיע ​​למדינות הרפורמות הכול על תחולת התוכנית.



בתוספת ל המרכז, התחום מעוניין גם בתיקון לחוק ה- APMC מכיוון שהוא מגביל את אותן צמיחת הסחר בסחורות חקלאיות.



משטר המדיניות בנוגע לסחר פנימי היא בעצם מגביל במיוחד. המגזר החקלאי ממשיך לקחת מאופק באמצעות שפע שליטה, שהונהגו בימיו של המחסור, דיווח ה- PHDCCI.




בינתיים, מערכת מבוזרת בידי שכירת חיטה ואורז תהפוך את אותם מערכת ההפצה הציבורית לחסכונית יותר, אמר הממשלה.




Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE